Testing...testing....

Jeng...jeng...jeng...testing...testing....tengtinggal ketaping lee.....org lain dah kebulan kita baru hengeh2 nak buat blog...wakakakakkaka...ni pong byk lg x paham2...huahahuahua...sengsapa yg terer meh tulong....;p wa bayo lee...mana ada menda flee maa.....x pong wa bg upah kekes ke...ada mau....ngeh2....

4 comments:

  1. Boleh kak....tp nak upah ..upahnya saya nak belajar buat roti ngan akak...he..he..(mesti tertanya2kan sape...saya le iena yg sesama tgk demo chef arm tu)

    ReplyDelete
  2. owh......ingat2... bole2...no hal punya...muah3x..

    ReplyDelete
  3. "salam...wahh lps ni byk ler post resepi ek...kita tumpang salin jer...hehe..kat fb tu kdg2 kita segan nak beramah mesra...slmt berblogging..."

    ReplyDelete
  4. salam kak yang...

    panggil kak yang mesti kenal siapa kan?

    boleh kak nak kongsi2 ilmu dalam blogging ni umpama share2 resepi jugak... NO HAL

    tapi nak upah, belajar buat cheesetart ngan kak lili masa balik JB nanti

    BOLEH KAN? OK SET!

    ReplyDelete